Creative Sessions

 

Naast het maken van autonome sculpturen ontwerp en faciliteer ik creatieve sessies voor events en teambuildings. 

Kleiduifjes

FUIFJES MET DE KLEIDUIFJES:

 

MAAK TIJDENS EEN FEEST OF EVENT SAMEN EEN KUNSTWERK

 

Een leuke groepsactiviteit voor bedrijfs-events: Met een mobiel atelier komen de Kleiduifjes op locatie. Iedereen maakt van klei een gelukwens. In de vorm van een klein beeldje. Van al deze beeldjes wordt live, op locatie een kunstwerk samengesteld. Het kunstwerk† zal in mijn atelier worden gedroogd, afgebakken en geglazuurd in een keramiekoven. 

 

Nadat het kunstwerk af is krijgt het een plek in het bedrijf. Vaak wordt de levering van het kunstwerk afgestemd op een personeelsborrel zodat het feestelijk onthuld kan worden en een mooie reminder is aan het bedrijfs-event.

 

www.kleiduifjes.nl 

TeamBeeld

TEAMBUILDEN MET KLEI:

 

Met de Kleiduifjes geef ik ook teambuilding-workshops vorm. Door professionele begeleiding van een kunstenaar en samenwerking van de deelnemers komt een keramisch kunstwerk tot stand. 

 

Samenwerken met collega's: ga op basis van creatieve opdrachten aan de slag! Deze sluiten aan bij thema's die relevant zijn binnen het bedrijf.

 

Maatwerk: We stemmen de duur en inhoud van de workshop altijd af op de wensen van de opdrachtgever.

 

 

3DMINDMAPS

 3dMindMaps 

 

CREATIEVE WORKSHOP DIE UW BEDRIJF TASTBAAR EN ZICHTBAAR MAAKT

 

Deelnemers steken de handen uit de mouwen en gaan werken met plasticine-klei.

 

Tijdens deze sessie worden onzichtbare processen tastbaar en inzichtelijk gemaakt. Zowel individueel als in teamverband worden vormen gemaakt, die symbool staan voor functies, rollen, processtappen, doelstellingen en risico’s binnen het team of de organisatie. Deze vormen worden samen op een vlak geplaatst.

 

Gedurende de sessie wordt er gekeken naar hoe deze elementen zich ten opzichte van elkaar verhouden. Aan de hand daarvan worden de vormen verplaatst, veranderd, verbouwd, verschoven, met elkaar in verbinding gebracht, uit elkaar gehaald of aan elkaar gekoppeld. Dit gehele proces wordt geregistreerd als een stop-motion animatie.