Colours of the Sky
Lees hier alles over het maakproces van het kunstwerk "Colors of the Sky" dat op het terras van het Fallon hotel in Alkmaar staat
Goudmakers Project
Momenteel vindt de tweede editie van Goudmakers plaats. Dit is een project waarbij tien ervaren culturele professionals samen werken met buurtbewoners. In een serie inspirerende creatieve bijeenkomsten werken ze toe naar de Goudmakersdag op 2 juli 2023 in Haarlem Noord. Lees hier alles over de voortgang van dit project.

De Balanceer-act tussen de Moeder en de Kunstenaar
Tijd van voor je uit staren, wegdromen en eindeloos schetsen, op papier en in klei. Helemaal in het creatieve proces kunnen duiken en in een flow komen. De wetenschap dat je de tijd hebt, dat er nog uren voor je liggen, waarin je door kunt pakken, meters kunt maken en desnoods tot in het holst van de nacht. Dat is weg.
Expo Human/Menselijk
Tot en met 10 september is het beeld "Anima Mundi" te zien in de groepstentoonstelling Human/Menselijk in het Hofje van Mevrouw van Aerdenin Leerdam

Winter Update
Winter Update: een overzicht van mijn activiteiten als creatief ondernemer en beeldend kunstenaar. #ProjectSphinx, de Animal-test van de Kleiduifjes, uitbreiding van het team, nieuw logo en expositie in Gallery Jeroen Dercksen.
Powermasks & Tal R in Rotterdam
Afgelopen weekend bezocht ik met Silke twee expo's in Rotterdam. Het spel met de maskers in het Wereldmuseum vervolgd door de speeltuin van Tal R. De combinatie van deze twee exposities werkte voor mij erg goed en is ook echt een aanrader! 

Waar ik eigelijk nooit over vertel.
Ik realiseer me dat er dingen in mijn leven en mijn werk zijn waar ik eigelijk nooit over vertel, maar die wel het vertellen waard zijn. Misschien wel leuk om hier wat vaker wat over te delen, vandaar dit blog.