Colours of the Sky
Onder haar vleugels koestert deze engel de overwinningen die 45 Alkmaarders in hun leven bevochten. Lees hier alles over het maakproces van het kunstwerk "Colors of the Sky" dat op het terras van het Fallon hotel in Alkmaar staat.
Goudmakers Project
Tijdens het Goudmakersproject, een kunstproject voor inwoners van Haarlem Noord, heb ik in samenwerking met een werkgroep van buurtbewoners een beeld gemaakt voor in de binnentuin van de bibliotheek. Met de werkgroep hebben we in zes sessies, verspreid over een periode van twee maanden, gewerkt aan het concept, het schetsontwerp de vormgeving en uitvoering van het kunstwerk.

De Balanceer-act tussen de Moeder en de Kunstenaar
Tijd van voor je uit staren, wegdromen en eindeloos schetsen, op papier en in klei. Helemaal in het creatieve proces kunnen duiken en in een flow komen. De wetenschap dat je de tijd hebt, dat er nog uren voor je liggen, waarin je door kunt pakken, meters kunt maken en desnoods tot in het holst van de nacht. Dat is weg.
Expo Human/Menselijk
Tot en met 10 september is het beeld "Anima Mundi" te zien in de groepstentoonstelling Human/Menselijk in het Hofje van Mevrouw van Aerdenin Leerdam

Winter Update
Winter Update: een overzicht van mijn activiteiten als creatief ondernemer en beeldend kunstenaar. #ProjectSphinx, de Animal-test van de Kleiduifjes, uitbreiding van het team, nieuw logo en expositie in Gallery Jeroen Dercksen.
Powermasks & Tal R in Rotterdam
Afgelopen weekend bezocht ik met Silke twee expo's in Rotterdam. Het spel met de maskers in het Wereldmuseum vervolgd door de speeltuin van Tal R. De combinatie van deze twee exposities werkte voor mij erg goed en is ook echt een aanrader! 

Waar ik eigelijk nooit over vertel.
Ik realiseer me dat er dingen in mijn leven en mijn werk zijn waar ik eigelijk nooit over vertel, maar die wel het vertellen waard zijn. Misschien wel leuk om hier wat vaker wat over te delen, vandaar dit blog.