Camile is de drijvende kracht achter MoonSisters: Een community van vrouwen die vanaf 2017 MaanCirkels faciliteert. MoonSisters zijn verbonden met krachten van de natuur en bewegen mee met een cyclisch levensritme.

 

"Ik beschouw de maan als een muze. Die inspireert en helpt bij het terugvinden en opnieuw vormgeven van vrouwelijke spiritualiteit.

 

De maan is een krachtig symbool voor het vrouwelijke, ze reflecteert de zon, en brengt hiermee licht in het duister van de nacht. Zij is een gids die de reis naar binnen leidt om het onbewuste naar het bewustzijn te brengen.

 

Ik geloof dat de vrouw in de huidige samenleving steeds verder uit haar authentieke vrouwelijkheid wordt getrokken.

 

De vrouw is, door de eeuwen heen, haar spiritualiteit ontnomen. We leven nu in een tijd met de vrijheid om die terug te claimen. Dit is wat ik met MoonSisters doe."

 

 

Tijdens MaanCirkels komen de vrouwen van MoonSisters samen. Om volgens een oeroude traditie te verbinden met een collectief veld van vrouwenkracht. Deze bijeenkomsten zijn ontdekkingsreizen naar het vrouwelijke aspect. Het zijn delicate processen, waarin stapsgewijs de vrouwelijke spiritualiteit terug wordt geclaimd.

 

Voor MoonSisters ontwerp ik systemen en middelen. Een kaartenset: waardoor het voor vrouwen mogelijk wordt om zelf het openingsritueel van een MaanCirkel uit te voeren. Een cyclus-kalender met een systeem, waarmee een vrouw haar cycli kan registreren, om zich zo te verbinden met haar innerlijke kracht en authentieke vrouwelijkheid.

 

Meer informatie over al mijn activiteiten met MoonSisters staat op: www.moonsisters.nl